ИСТОРИЯ НА МАГИЯТА post thumbnail

Магията си има история Ние ще ти я разкажем!

Повечето хора са чували имена като това на Хари Худини. Фокусниците може би знаят много повече, но обикновено никой не гледа на магията като на изкуство с дълга и уникална история.

Всичко започва от един папирус, който разказва за времената преди 1700 пр. Хр. и за пръв път споменава за магически трик. Следва древногръцка литература, която доказва колко е древно магичното изкуство. Периодът на Средновековието пък е бил доста труден за артистите, които често били бъркани с последователи на вещерството. Една книга обаче ги спасява от изгаряне на клада и тя именно се превръща в първата книга за фокуси писана някога.

Ела в MagicBar и се запознай с магьосниците, които ще ти разкажат историята, демонстрирайки най-популярните и сложни трикове измисляни някога. Ще научиш за трудностите и хубавите моменти, през които минава един артист докато стигне до професионалната сцена. Ще разбереш защо магичното изкуство е оцеляло през всички тези векове. И защо днес, във времена на технологии и изкуствен интелект, то все още е актуално и обичано от публиката.

“История на Магията” е частно шоу, специално конструирано за малка група от хора. Резервациите за него се правят предварително, а шоуто представяме през неработните дни на MagicBar: Понеделник – Сряда след 19:00;

Шоуто е с времетраене 1 час и за добре дошли ще ви почерпим авторски коктейл (алкохолен или безалкохолен, по избор).

Цената на цялото шоу за 8-10 души е 300лв, за по-малки компании и единични билети е 35лв на човек! Максималният брой хора за една група е до 10, минимален 4 души.

Categories:

Вашият коментар