В днешно време наблюдаваме една бизнес автортитарна идеология, която е изместила фокуса от същността на различните видове изкуства. През годините те са изгубили своята първоначална мисия и цел. CUPS AND BALLS е естественият отговор на всичко, което се случи през последните 12 години с магията в България. Искаме да върнем ценностите на магичната общност от онези години и да бъдем обградени от хора, чиято единствена цел е да израстват докато си помагат взаимно!

Затова избрахме за мото на клуба “WE RISE BY LIFTING OTHERS” (Растем, докато помагаме на другите да растат), цитат на Робърт Ингърсол – американски адвокат, писател и оратор, живял през 19 век. Целта на това мото е да ни мотивира да бъдем подкрепящи и разбиращи. Да бъдем хора, които излъчват любов, позитивизъм, радост, усмивки, смях и най-вече доброта! Защото добротата е подарък, който всеки може да си позволи да даде на другите.

Името на клуба не е случайно. CUPS AND BALLS е първият трик, споменат в историческите книги за древно изкуство. Той е бил представян от улични артисти в Древна Гърция и Египет, след което завладява Стария континент и така става популярен по целия свят. Освен това, този трик е задължителен за изучаване от всеки фокусник поради факта, че съдържа в себе си почти всички принципи в илюзионното изкуство. Големите учители казват, че всеки който овладее CUPS AND BALLS вече е подходящ кандидат за професионалната сцена.


Имайки предвид размера и капацитета на MagicBar, членските места са с ограничен брой!

Годишната такса е символична и ще бъде използвана за обогатяване и развитие на клуба и фондацията “Магията е Изкуство”, които са в полза на подобряване на уменията и възможностите на всеки член!

Може да кандидатства всеки над 11 годишна възраст, като непълнолетните кандидати трябва да представят формуляр, попълнен от родител или настойник. Той може да бъде свален от тук.ВСЕКИ ЧЛЕН ПОЛУЧАВА ЧЛЕНСКА КАРТА И СЛЕДНИТЕ ПРИВИЛЕГИИПОСТОЯНЕН ДОСТЪП ДО MagicBar
(в работно време или извънредно събитие)

Като притежател на клубна карта, можеш да присъстваш на представления на MagicBar без да заплащаш билет за вход. Единственото условие е, че трябва да има свободни места след официалните резервации. Ако няма свободни места, все пак можеш да останeш в MagicBar, ползвайки места без видимост към сцената.


20% ОТСТЪПКА
(за външни събития, организирани от MagicBar)

Като член на Cups and Balls Club, получаваш 20% отстъпка за събития, организирани от MagicBar във или извън заведението. Това могат да бъдат представления с гости, лекции, фестивали, състезания, екскурзии, кръжоци и всякакви други странични дейности.


ПРЕДИМСТВО ПРИ УЧАСТИЕ В JAM SESSION

MagicBar редовно организира представления и състезания на своята сцена. Като притежател на членска карта, получаваш предимство при желание за участие в събитието Jam Session. Организаторите могат да поканят всеки участник, покрил изискванията за сценично присъствие на следващи представления от друг вид.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВА И ПРИВИЛЕГИИ

Често се случва всички места в MagicBar да са заети или цялото заведение да е резервирано. Клубната карта ти гарантира достъп в MagicBar дори в такива ситуации. Изключения се допускат само ако частните лица, резервирали заведението, не желаят външни хора на тяхното събитие.

Клубната карта е индивидуална и не важи в компания, но дава предимство за покана на твои приятели. Ако желаеш да посетиш шоу заедно с един или няколко души, е необходима обща резервация за шоуто, като само ти ще получиш твоята отстъпка.

За твое и наше удобство, преглеждай календара със събития, който се отваря с QR кода на твоята карта и отбелязвай дните, в които искаш да ни посещаваш.

Всеки член има достъп до мобилно приложение, в което предварително трябва да уведомява екипа на MagicBar за своите посещения в текущата седмица.