Вълшебство, поднесено с класа!!! Невероятно преживяване - предизвикателство за ума в реално време! Мястото в комбинация с екипа от професионалисти правят усещането пълно. Определено си струва да се види и то не един път!

Даниела post thumbnail
Даниела Гост от Grabo.bg

С компанията търсихме нестандартна изненада за моминско парти и определено ни се получи 🙂 С много малко комуникация и доста бързо с Христо Голбез успяхме да се организираме, за да изненадаме бъдещата булка извън MAGIC BAR. Той успя да подготви номера свързани с повода, специално за нея. Някои от момичетата бяха малко скептични, но и те се забавляваха и останаха очаровани, омагьосани и доволни от програмата. Дори, сервитьорът, който ни обслужваше се застоя край масата, за да погледа 🙂 Благодаря на Христо за магията с която ни дари!

Д. Личева post thumbnail
Д. Личева Culture Beat, София

"Много съм доволен и смятам, че е едно много добро начало в магията като цяло. Вниманието беше върху принципите, историята, а не върху точни трикове за правене." "Обхващането на магията колкото може да бъде обхваната, подробната информация и наставленията за представяне" "Всичко беше на високо ниво!"

Учениците post thumbnail
Учениците Завършили нашите обучения