fbpx

Деян Чилов

Здравей! Казвам се Деян Чилов и се занимавам с фокуси от много малък, но сериозно навлизам в изкуството през 2007 година, когато заедно с колегата ми Христо Голбез създадохме първия български онлайн форум за магия. Скоро след това започнахме да участваме във фестивали и шоута из цяла България.
През 2010 година заминах за Лондон, за да стана студент по магично изкуство. Запознах се с едни от най-известните имена в сферата и благодарение на тях завърших обучението си с отличен резултат! Така аз ставах първия и все още единствен българин, член на престижния клуб The Magic Circle, в който членуват световни знаменитости като Дейвид Копърфийлд и Динамо!
Днес работя в София като част от екипа на единствената сцена за магично изкуство в България – MagicBar. Основател съм на магичен клуб CUPS AND BALLS и съм известен сред колегите си като психологически експериментатор, тъй като представленията ми са винаги различни и включват участието на публиката.


Защо да избереш мен за следващото си парти или празнично събитие?

Повечето хора свързват фокусниците с детски празници и събития. Но е хубаво да се знае, че фокусниците не работят само с деца. Възрастните винаги са били страхотна публика, защото вече са развили критичното си мислене и знаят, че това което виждат не е истинска магия. Ако фокусникът върши правилно работата си, той може да предизвика и да върне детското усещане за чудо у възрастните. Професионалният фокусник може да те пренесе в детството като с машина на времето и да те накара да изпиташ същите емоции, които си изпитал когато дядо ти за пръв път е извадил монета от ухото ти.

Магическото изкуство е като всяко друго сценично изкуство и за да бъде един изпълнител добър в него, е необходимо да е завършил специално обучение, което да гарантира качество за публиката.


0
    0
    Твоята количка
    Празна количкаОбратно към магазина