Начинът, по който се изпълнява това шоу силно наподобява на заек, подскачащ от едно място на друго. Основно използван в контекста на ресторантите и баровете, table hopping е термин, описващ начина, по който магьосниците се пренасят от една компания на друга с цел да демонстрират своите умения.

Шоуто е подходящо както за подгряване на вашите гостите, така и за основна част от вечерната програма. Времето, през което хората се настаняват и очакват останалите от компанията, ние наричаме the boring gap. Именно това е продължителността, в която нашите артисти са обучени да действат. А гостите ви няма да скучаят и минута.

Много заведения предпочитат да организират table hopping като основно събитие. В този случай, гостите ви вече са по местата си, получили са първите си напитки и очакват магическото шоу на масата си.

Освен това, table hopping може да бъде представен и като изненада за вашите гости. Докато те се забавляват или разговарят в компанията си, нашите артисти ги доближават и им подаряват няколко незабравими минути, които ще помнят дълго.